Tuesday, October 29, 2013

DIAM-DIAM UBI BERISI, DIAM-DIAM CALON BN SG LIMAU ADA BINI LAGI? #PRKSGLIMAU


Alahai Jamil, ku sangkakan kau berbini satu, rupanya ada dua yer????


Dah macam dialog dalam cerita P.Ramlee la pulakkan. Rasa2 hangpa dalam cerita apa yaaaa??? Pikiaq sendiri naaaa.....

Tapi inilah yang cheq nak habaq kat hangpa semua, maklumat yang diterima dari kenalan rapat calon ini memberitahu pada cheq bahawa beliau mempunyai sorang bini muda dalam diam2.

Pandai sorok yaaa. Cheq dimaklumkan bini muda calon BN ni dari segi perwatakannya memang cun melecun. Dah la muda, cun pulak....mana tak laki tengok geram ye tak.

Bini muda calon ni merupakan seorang pelajar di universiti tempatan. Malangnya dia tidak menamatkan pelajarannya hingga selesai. Disebabkan cinta pada Profesor, beliau sanggup buat apa saja.

Belajar tak habis sebab dah pandai main cinta, mereka pun buat keputusan kahwin lari. Sebabnya Dr. Sohaimi takut pada bini pertamanya, beliau buat keputusan untuk kahwin secara senyap.

Bestkan calon BN ni...ini yang aura Ust Azizan yang mereka bawa dan pukul canang sana sini. Nak tau sapa bini muda dia, meh cheq tunjuk sikit.....


Cun tak?? Hangpa semua pikiaq sendiri na. Dapat coverline kawen senyap2, confirm boleh jaga kawasan sendirikan. Nama bini cun ni bermula dari huruf N ????


Alahai....kawen kawen kawen????

1 comment:

  1. Orang alim-alim selalunya pak mentua yang semawakan anak untuk dibinikan oleh menantunya,agar dapat zuriat yang hassanah.Kawin lebih baik untuk kesihatan sama seperti kelakuan kurangkan mengambil gula agar prestasi seksual berkualiti sabda PM Najibullah aka bini Rosmah.

    ReplyDelete